söndag 22 februari 2009

ZOMBIES

Jag älskar verkligen Zombie filmer, de är typ de bästa som finns. De är så löjliga och spännande ;D haha Jo hittade en zombie serie som heter "Dead set" på tankafett.com som jag laddade ner..
Handling: En miniserie om hur en zombie-epidemi bryter ut i Storbritannien mitt under inspelningen av ett avsnitt av Big Brother. Personal och deltagare från programmet blir strandsatta i Big Brother huset medan resten av världen går under utanför. Zombies och Big brother KAN DET BLI BÄTTRE?

baby goodbye

Är hemma nu, har som sagt sovit över hos Caroline idag igen. Idag ska jag på kalas till min kusin Daniel som fyller 17 år. Är det bara jag som typ älskade EMDs låt igår, den var sjukt bra! Men var de någon som la märke till att Mattias såg ganska förvirrad/rädd ut i blicken? Velvets låt var också bra, iallafall framträdandet och musiken men texten...IM THE QUEEN? snygga kläder hade hon iallafall, undra när man har en ursäkt till att bära något såntdär. Är helt fast i refrengen, den r galet bra till ....iam the queeeeen i slutet XD.