lördag 3 oktober 2009

My new tshirt

Följde med min pappa till intersport idag, han är en träningsnörd så han älskar att fynda billiga träningskläder där. Övertalade honom att köpte en skit snygg adidas hood till sig själv och så va han så gullig att han köpte denna läckra tshirt till mig som jag tänkte köpa själv, I just love it !! 150 spänn kostade den och den är sådär gött oversize. Skit snygga till mina nya glansiga leggings som jag köpte på lindex igår, mina gråa converse, min turkosa klocka och mitt halsband från indiska. SCOOORE !
Tack pappa<3

Rubriktorka som faan

Tjenaare. Jag är trött åh sitter åh lyssnar på massor med låtar på spotify ;D det regnar ute och jag ska på fest ikväll, känner inte för det alls. Sen ringde emilia precis åh frågade om jag ville med ut..Ah vill bara krypa ner under en filt och äta de där underbart goda chipsen vi åt hos Emilia igår.. gah vad goa de var !

Animalprint

Outfit of the day yesterday

skor: have2have tröja: modströms strumpbyxor: random halsband: Indiska + vinter jacka på det. Alltså...kvaliten blir skit ful när man lägger in dem här men ni får nöja er ;D hehe

goodshit

Så himla kul att han gick vidare han är ju trotsallt en av mina närmaste vänners kusin :) Vi satt och röstade tills fingrarna blödde igår haha;D GO NICKLAS !

Godmorgon

Godmorgon.MÅSTE ÄTA FRUKOST ÄR SÅÅ HUNGRIG!!! Här har ni en sneek peek på gårdagens accessoarer ;) om en stund..alltså om en timma, två eller fler så bjuds de på halvflummiga outfitbilder så kolla in då;:D