lördag 10 oktober 2009

23:48

Tjenare mina kära läsare ;) glöm inte att rösta på mig här om ni gillar min stil, då blir jag riktigt glad :):) Puss/adeline

GRÖN VS SVART

Okej, behöver seriöst hjälp.
Jag älskar den gröna mattan den är så härlig på något sätt + att den står upplutad mot min vägg redan, alltså jag har redan köpt den. Men sen blir jag osäker på om jag ska byta den till den svarta för den är snyggt helt enkelt. Vad tycker ni?
HJÄLPHJÄLPHJÄLP

Sneek peek

Så här ser mitt rum ut just nu, ni ska se sängen!! ett berg av bara grejer och det är nog värre under sängen för där står det massor med lådor med skit i och det ligger mängder av galjar där under också. haha. Så nu har ni iallafall fått en lite sneekpeek vill inte avslöja för mycket :)

freeshy.blogg.se

Tänkte tips er om en blogg. Hon har bla. gjort denna videon, hur grym är den inte? Ah riktigt trevlig och skön tjej om jag får säga det själv. Ja ni kan väll kolla in hennes blogg här

Hej

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Idag har jag vart nere i stan och hämtat smärtstillande. De är som sagt inget farligt med ryggen förutom att den typ blivit inflammerad i musklerna så allt kommer helt plötsligt och det känns sjukt obehagligt. Men men, har iallafall fått mina smärtstillande nu så det känns bra. Efter vi var på Apoteket så följde jag med mamma och syrran en snabbis till Ikea.Hon har också fått för sig att "renovera" sitt rum. Själv har jag inte kommit så långt och jag ska inte anstränga ryggen för mycket, men jag tror det blir klart tills på söndag :) hoppas jag. Kan iallafall visa er lite biler över hur det ser ut just nu men först ska jag äta. Talk to you later.