tisdag 5 maj 2009

Qeep application

Alexander, en kompis hittade mig på en utländsk hemsida för ungefär 1 vecka sen. På hemsidan är jag en tjej som är 21, kommer ifrån UK och gillar musik och att festa. Detta är alltså ingen person som tagit min bild utan ett företag, för att göra reklam för att folk skall ladda ner deras program till mobilen om jag fattar det rätt. Jag har pratat med de som är ansvariga för hemsidan och de har bett så mycket om ursäkt. Har pratat med alla möjliga personer från företaget och de har varit väldigt hjälpsamma. Nu har jag fått ett erbjudande om att de skulle vilja köpa rättigheterna av min bild så de kan fortsätta ha kvar min bild i deras reklam. Och jag sa såklart ja. så nu är ja kändis! hahah

Sweet

Nu är denna tshirten påväg hem till mig
+ lite andra grejer som ni får se när paketet kommer.
SWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET

18:55

jobbade över några timmar idag så kom hem lite senare än vad jag hade tänkt mig. Är helt slut i fötterna, btw ni måste smaka marängswiss som nu finns som kampanj glass på Mcdonalds, sjuukt god! såhär slapp var ja imorse, när jag inte orkar drar jag alltid på mig ett par leggings och en stor tröja. Dessutom regnade de imorse så det blev på med jackan. Nu tänkte jag svara på lite mejl, bla från några som är intresserade av att köpa min skinnjacka från H&M jag lagt upp på blocket. Sen skall jag fixa det sista för mitt avtal med Qeep application, kan ta ett inlägg om det senare. För nu måste jag äta.

Godmorgon

Typiskt att det ska regna ute, får ta och leta fram mitt paraply. Men visst känns luften skönare när det regnar, så rent och härligt. Idag jobbar jag 10:30 - 15:45 så i eftermiddag blir det lte mer bloggande. Ha en bra dag ! btw. idag börjar jag om på ruta ett efter mitt fail igår. Har redan ätit fil med banan i, vatten och en clementin de var de enda nyttiga som fanns att äta. Får köpa med mig lite mat hem efter jobbet.