fredag 29 januari 2010

Eleven things you didn't knew about me

1. Jag är en sucker for boybands & nördiga låtar 2. Mitt ena ben är längre än det andra 3. Jag är en lipsill, gråter för allt 4. Det längsta förhållandet jag haft är kanske 2-3 månader ;D 5. Jag är glutenintolerant sen jag var 6 år gammal 6. Jag har haft typ svart hår, gillade det men orkade inte hålla på att färga utväxten hela tiden 7. Jag pratar alldeles för mycket 8. Jag är jätte löjlig/töntig/wierd you name it, kan underhålla mig genom att sitta och göra konstiga ljud för mig själv 9. Har aldrig kunnat knäppa med fingrarna och är grymt avundsjuk på folk som kan det 10. Jag har fått en kniv i benet, har ett stort ärr efter det. 11. Jag är rädd för havet.

NU:

ska jag till Göteborg och träffa papi, ska hämta en bil med honom...passar på att lämna tillbaks jackan också när jag endå är i göteborg. Sen direkt efter jag kommit hem ska jag jobba en snabbis, 17:30-21:00 ungefär. Blir nog ingen uppdatering mer idag. OVER AND OUT

G'day

Igår var jag och Ingrid på stan, vi åt ceasarsallad på karma och sen tittade vi runt lite. Fick med mig en tröja, en jacka som jag dock är lite osäker på om jag ska behålla och ett par hörlurar till min ipod (100kr rabatt fick jag av killen i butiken, shysst!) Jacka från HM, osäker på om jag ska behålla den. Tröja från HM, 149 spänn.