torsdag 14 maj 2009

Outfit of the day

Ja ni, såhär ser jag ut idag. Har jobbat och varit med Caroline idag, mkt annat har jag inte hunnit med. Jo har köpt ett linne också men de orkar jag inte visa nu för nu blir det film. Lägger in en bild på den imorgon antagligen. kan ju passa på att berätta lite om morgondagen, ska in till Göteborg tsm med min syster och hämta ut biljetterna till konserten sen tänkte vi ta en sväng förbi myrorna ;)

fiiin!

Just nu:

Är Caroline hemma hos mig och river min garderob, hon ska låna lite kläder till hennes studentskiva som är imorgon. Vi sitter och lyssnar på Deadbyapril såklart och pratar om Lördagen. Kommer upp lite bilder på min outfit idag senare, så titta in då.

Ben & jerry's

Okej, vad är grejen med att alla ska äta ben&jerry's glass? Så god är den faktiskt inte. Ska man typ äta den bara för att de är inne? Det var typ någon bloggare som började äta Ben&jerry's sen skulle halva Sverige göra det med. Okej ni som äter ben&jerrys, varför är den så speciell? Enligt mig är carted'or mycket godare. När man tar en tugga av Ben&jerry's så känns det som om man knastrar på socker. Iochförsig är detta bara min åsikt. Vad tycker du?

"godmorgon"

haha, vaknade för en halvtimme sen, helt galet. just nu sitter jag och äter clementin. Ska jobba idag, känner inte alls för det, men det är bara i 4 timmar så det är lugnt. Det finns inte mkt mer att säga...jo kan tillägga att jag nog är ännu mer godissugen nu än jag var igår. sure jag vet att de första veckorna är jobbigast. Någon som har något tips om vad kan kan äta istället?