måndag 4 maj 2009

we end up hurting the one we really love

I need your help!

Har tänkt att köpa mig ett par converse skor i svart i evigheter nu men har beslutsångest om vilka jag ska välja, kan verkligen inte välja. Vilka tycker du?

FAIL

mitt liv på ruta 1 blev inte helt lyckat idag, råkade trycka i mig en hel skål med cocopops sen åt jag glass och djungelvrål med emili. sååå de blir till att börja imorgon! att de ska vara såå svårt att sluta äta godis haha

Nu är jag hemma

Direkt efter jobbet åkte jag in till Göteborg för att träffa Emili :) vi fikade och shoppade lite, fick med mig ett par jeansshorts från Zara, en svart plånbok och ett fräckt linne från Monki. Hittade en döläcker skjorta på rut m fl. ogillar den affärern men ibland kan man hitta något fint bland allt skrot. Tyvärr fanns den inte i min storlek :( ville såå himla gärna ha den. Imorgon blir det jobb igen :D slutar halv 4 så det är skönt.

Godmooorgon!

Godmorgon snyggingar!!! Jahni, har precis ätit frukost och ska snart promenera ner till jobbet:) Från och med idag börjar jag om på ruta 1. Mina regler för mitt "nya liv" haha fan va löjligt de lät, vi kan säga såhär..ska försöka ändra lite på min livsstil helt enkelt. - 1. Röra på mig - Gå ner till jobbet, ta en cykeltur istället för att sitta på ett fik tsm med en kompis. 2. Ta chansen - då menar jag inte att man ska säga JA till allt men till mycket, Man vet aldrig vad som händer imorgon. 3. Försök att se allt positivt - istället för att gräva ner sig i sina problem gör någonting åt dem istället. 4. Ät nyttigt - de gör jag ju endå redan men kanske ska dra ner på potatisen :/ 5. skip the snacks - du behöver inte alltid ha någonting ätbart i handen, stoppa in en isbit i munnen ifall du får ett återfall. 6. Sluta tänka för mkt - tankar gör oftast allting mycket mer komplicerat så more action less thoughts. 7. Försöka slappna av mer och sluta stressa. 8. nervositet, osäkerhet - om du blir avvisad av någon so what, life goes on. våga möta andras blickar och tro på dig själv. - De viktigaste av allt är att le hela tiden, man blir helt enkelt mycket gladare av det. Ha en underbar dag!!