fredag 22 maj 2009

My prom 08

Åååååh nu ska alla på bal och skit, ja vill ju också. Carolines och alla andras bal här i Kungsbacka är nu på Måndag, måste verkligen gå dit och kolla på alla. Nu när alla håller på att ta studenten så längtar man ju tillbaka lite. Såhär såg jag ut på min bal förra året alltså 2008. Inte så märkvärdig, har aldrig varit så mycket för att vilja ha en "balklännig". Ja jag sticker ut tungan på bilden, de är liksom min grej;)

Pictures from thursday

oops!

Var nere i stan en snabbis för att lämna tillbaka en klänning jag köpt, så råkade jag få med mig detta hem. Vet att jag måste sluta köpa massa krimskram men det är så himla svårt. Är endå ganska stolt över mig själv för jag stod inne på kappahl och höll i ett halsband som jag var sååå nära på att köpa men jag slängde iväg det och rusade ut ur affären haha. Fick ckså med mig detta linnet hem, för er som undrar kommer det ifrån Ginatricot och kostar 129 kr om jag inte minns fel ;)

Outfit of the day yesterday

Såhär partey såg jag ut igår ;) haha
Ingrid tvingade på mig klackarna:D brukar annars alltid dra på mig mina Converse. Hade sjukt kul igår kväll, vi var som sagt hemma hos emilia och förfestade lite. Sen kom vi på att vi inte orkade åka endå till Göteborg för det började regna, så vi tnkte gå ut i Kungsbacka istället men där var bara 1 krog öppen av 5. Trevlig kväll iallafall, bilder kommer upp lite senare idag för nu ska jag iväg Pusspuss