torsdag 11 juni 2009

tröööööött

(huuur söt bild som helst, tagen från google.se)
Jag sååå otroligt trött så jag somnade i soffan för en stund sen. Tror seriöst att jag ska gå åh lägga mig nu. Så godnatt.
AAAAH!!, tittade precis in på mitt schema och såg att jag inte börjar fören 10:30 imorogn, kan nog inte beskriva huur glad jag är just nu!!! har nämligen haft öppning två dar i rad och jag är ingen morgonmänniska kan ja säga :D

???

Alltså ja gillar min nya seglar inspererade jacka riiktigt mycket. men jag kan inte bestämma mig ifall jag ska behålla den :/ är de någon som är intresserad av att köpa den ifall jag bestämmer mig för att sälja den? Det är storlek 32 :) hör av er på min hotmail ad_elinee@hotmail.com eller skriv en kommentar i inlägget.

gårkvällen

goday!

Jag är äntligen hemma. Dagen har gått sjukt långsamt så när ja klev ur från mcdonalds portar åkte jag åh köpte godis(för bara 12,50 kr faktiskt). Sen när jag kom hem kom jag på att klockan bara var strax efter 3 (lite tidigt för att äta godis kanske). Så nu sitter ja här med min godis påse. Ska inte äta en endaste fören senare för nu blir det smörgås tårta och sen jordgubbstårta som mamma bakat, mkt tårta men tårta är gott !

kärleken

Jag har gått hem i regnet och när alldeles blöt. Ska gosa ner mig i sängen nu och sooova enda till klockan halv8, sen måste jag iväg till jobbet. Den egentliga anledningen till varför jag sitter vid datorn nu istället för att gå och lägga mig är att jag bara vill säga att ja är sååå otroligt olyckligt "kär" i en helt jvla för bra kille. Så orättvist. Hade han eller ja vi typ sågs några gånger förra sommaren och sen planerade vi att träffas igen men de blev aldrig av för han åkte iväg till lumpen, aaaaah han är såå himla snygg. typiskt mig så håller jag avstånd till dem ja gillar. Ja är feg helt enkelt. Och tro mig, de är riktigt sällan jag verkligen gillar folk. godnatt <3