onsdag 17 februari 2010

DÖLÄCKRA

Min kompis micilicious (ahahah va? vet inte varför jag skrev det där) Micaela menar jag ;) har dessa döläckra örhängen. Så himla snygga är dom, vill ha!

S E M L A

Nu ska jag gå in och göra mig en semla (jes jag får göra min egna eftersom jag inte tål dem som finns att köpa), det är typ min 4 semla denna veckan. Gah jag älskar semlor<3

YOU SET ME FREE

Har verkligen inget att skriva om så jag tänkte att jag kunde ge er en låt som jag har tänkt att ha på mitt bröllop när jag gifter mig..skit löjligt att jag redan valt en låt iknow, har faktiskt en för min begravning också XD. enjoy- Har ni någon låt som ni vill ha på erat bröllop?

OWL CITY NERD

silly silly.x

UPDATE:

Haft en dålig dag på jobbet, mycket att göra och känner mig allmänt tom i huvudet. Satt gött med pizza och cola tillsammans med syster när jag kom hem. TALK TO YOU LATER.

GODMORGON

Jag skulle nästan göra vad som helst för att få krypa ner i min säng igen. Istället ska jag till jobbet. Känner verkligen inte för att jobba idag. När det är sånthär väder ute vill jag bara ligga inne och mysa. Kommer hem vid 3tiden PUSSPUSS