onsdag 2 september 2009

Thats why iam so happy

Bild lånad här
eftersom jag har tappat bort min kamerasladd ;D får ni denna bilden sålänge. får ta åh leta upp den imorgon. Den "släpptes" för några dagar sen på internet men tog direkt slut. Var inne på lindex typ varje dag efter jobbet och kollade om den fanns. men den fanns aldrig där :( men idag när jag träffade caroline efter jobbet så sa ja. Vänta! ska bara springa in på lindex en snabbis. Och där hängde den! im inlove.

Mandel

Här har ni ett litet tips på en online shopping site ;) klickit . mandel heter den och dom har sjukt fina grejer. Hittade ungefär en sån sjal som letar efter (den enda jag hittat kostar 1099 äkliga kronor !!FÖR EN JVLA SJAL!! och många i kungsbacka har den så det är inte så kul) Denna var sjukt fiin och mycket billigare..är osäker på färgen bara vill ha en rosa/lila/turkos. Så den längst ner till vänster kanske är bättre att satsa på.

18:24

Kanske ska satsa på en lite "ljusare" färg en den på bilderna jag visade igår. Typ som på bilden här :)

G'day

Är så himla glad idag!! :D varför får vi veta senare för nu ska jag äta, är helt slut efter att jobbat hela dagen. Kan ge er ett litet blogg tips ifall ni gillar skvaller gällande våra största bloggare i Sverige. spana isåfall in den här bloggen;) enjoy
Vi hörs sen