torsdag 19 februari 2009

21:14

Sitter i min säng just nu och äter en stor skål med fil och red berries och jag är så nöjd Mmmmmmm <3

red berries

har klarat en hel dag utan godis nu..eller ah typ 7 timmar, HAHA...ja skulle nästan göra vad som helst om någon gav mig en tuttifrutti tablettask, är typ helt lost i dem. Iallafall, sysselsätter mig med att spela hjärter på datorn istället så jag slipper tänka på det. Var åh handlade idag, inget märkvärdigt med det. Eller jo faktiskt, jag har nämligen haft gluten sen jag var 5 år, så jag måste köpa bröd, kakor, flingor och sånt från en speciell hylla. Har aldrig kunnat äta sånna där chocklad bokstäver som kan flyta runt i mjölken och bilda små ord. Eftersom det för 15 år sen framtills nu inte funnits så många med Gluten, men nu har de skaffat flingor i choklad format som bokstäver, inte för att jag vill sitta och äta det nu när jag är 20 men grejen är att de också har skaffat ni vet sådanna där Red berries, cornflakes med hallon i utan fullkorn. Har alltid velat äta det men de finns bara i fullkorn som sagt som jag inte tål. Men idag köpte jag hem ett helt paket i glutenfritt. ÄR SÅ GLAD!! pusspuss adeline

Pearls

Har rätt tråkigt just nu, ska snart iväg och sola med min syster. Känner mig så blek och tråkig, har inte solat sen början av december. har iallafall fått klart mitt armband idag, som jag gjort utav ett gammalt pärlhalsband jag fått av min farmor. Sen satt jag på en berlock som jag köpt på Sister för 29 kr.

Dagens låt

Okej Marilyn Manson är "väldigt speciell" men jag bara älskar hans musik. Detta är ingen ny låt precis, men de är min favorit så det får bli dagens låt.

090219

Måste verklign ta tag i mig själv och sluta äta massa skräp hela dagarna. Är typ helt beroende av stjärnchips, skulle helt ärligt nästan göra vad som helst för dem haha. Sen är det ju djungelvrål, choklad och Cola som trillar ner i väskan när man går förbi Ica. Aaah det är inte grejen att jag tycker att jag tjock, de är bara det att jag vill sluta äta massa onyttiga grejer..eller inte sluta helt och hållet, men äta mindre av det. Just nu står det en coca cola i mitt kylskåp och väntar and people!! Ska gå och dricka den nu för efter den så blir de till att dra ner på onyttigheterna. Föresten, är det någon som har något bra tips om hur man får sockersuget att försvinna?