onsdag 15 april 2009

19:06 för att vara exakt

Tias har ett krav jag måste uppfylla för honom innan han går med på att följa min blogg. Hans krav är att jag ska göra ett inlägg om honom. Ja vad skall ett inlägg om Mattias Markenstrand innehålla då han är en ganska ointressant liten pojke på 19 år från Hovås/Göteborg som gillar hästar och att ha rätt. På helgerna (ifall du är singel och intresserad) kan ni hitta honom Kungsbackas utekrogar.
- Mattias Markenstrand: Det är ett inlägg fullt av lögner ju jag bor i askim, och är typ aldrig ute i kungsabcka och jag är fett intressant!
-
Okej fel av mig att ja trodde askim och Hovås var samma "grej"

Det är okej att vara töntig...ibland

Laddade precis ner hannah montana/Miley cyrus nya album.
Jeeej, okej de flesta låtarna är rätt dåliga men de finns en del bra också.

klart!

Sådär nu har jag fått ihop något sålänge. satte in nålar i väggen för att hänga halsbanden där, sen så lägger jag de smyckena som ja itne använder så ofta i den blåa lilla "påsen" hehe. snyggt och praktiskt :)

Blommigt

Förra sommaren letade jag ihjäl mig efter en blommig klänning, men antingen var den för dyr, fel form eller så tyckte jag inte om färgerna. Men denna klänningen skulle varar fin att ha på sig i sommar. ifall man gjorde om den lite, klippte av banden och fållade upp den lite. Vad tycker ni?
knapparna tycker ja inte heller om så mycket, ser lite billiga ut. Så jag tycker att den skulle bli mycket finare om man bytte ut knapparna mot några i silver eller tog bort dem helt och hållet.
Klänningen finns att köpa på H&M för 349 kr

bejbiboo

Vill ha

Sååå himla mkt..men känner inte för att bli 449 kronor fattigare

Dookumentärer

Har alltid älskat dokumentärer, det är så...facinerande (det lät typ gay) men ja ni fattar. Igår tittade jag på en dokumentär om Alcatraz, Den handlade om de fångar som har försökt att fly och de som har lyckats att fly. Har ni något tips på någon bra dokumentär?