onsdag 20 maj 2009

Just det ja

Fick ju min nya telefon igår som jag väntat på ett bra tag nu.
Såhär ser den ut, den är alldeles mjuk? nää len rättare sagt och alldeles alldeles underbar. Tänkte blinga till den lite, fästa "diamanter" på sidorna så den blir lite "speciell".

LEDIG LEDIG LEDIG

Är ledig idag, som ni nog lär förstå av min "rubrik". Haft två hemska dagar denna veckan, alltså måndagen och tisdagen så jag förtjänar verkligen att vara ledig. Har precis tagit ett bad i vårat badkar, dratt på mig lite kludd och ansiktsmask. Vet inte riktigt ifall de hjälper så att huden blir något bättre men det får en iallafall att slappna av och känna sig fräshare. Idag skulle jag egentligen vara med Caroline men hon var tvungen att jobba. kommer inte få träffa henne fören typ på Måndag för hon har massor med studentskivor och sen ska hon på bal och hela faderullan. Iallafall imorgon är jag bjuden på "tjejkväll" hemma hos emilia, guitar hero och snacks och sen utgång...MEN anledningen till att jag inte jobbar idag är för att jag bytt tid med en arbetskamrat som ville byta bort sin tid på torsdagen till min onsdag och snäll som jag är så sa jag ja. men så fick ja reda på att ja är bjuden hem till emilia på torsdagskvällen såå nu kan jag inte gå :( de känns sååå otroligt triist.

My jeans

För er ANONYMA som undrar var jag har köpt mina jeans så köpte jag dem på Carlings för ungefär 8 Månader sen. De är märket Lee manistee och de kostade 1500spänn.
tyckr de r lite löjligt av er att många kommenterar anonymt, va är grejen med att inte nämna sitt namn?

The dentist

Idag blir det ett besök hos tandläkaren, känns som det var en evighet sen jag var där.

Ja tack, jag vill ha en rosa klocka på armen