lördag 13 juni 2009

Zack & Miri make a porno

Jag och min syster har precis tittat på denna filmen och ätit ihjäl oss på massa godis!Detta är nog en av de roligaste filmerna jag sett, speciellt Justin Long (killen i mitten) man ser ju bara på bilden hur jvla bra han är haha ;D Ifall du inte sett den så tycker jag att ni ska se den !

DENIM

Funderar på att införskaffa mig ett par nya jeans. Har börjat tröttna på dem ja redan äger(köper aldrig jeans för de finns aldrig några som passar mig). vill ha några i den här stilen, som finns att köpa på Bikbok. billiga och snygga - helt perfekt.
Det första jag ska göra när ja fått min lön är att gå på jeansjakt efter de perfekta jeansen! Någon som har något tips om vart man kan hitta snygga jeans nu för tiden?

update:

den dåliga uppdateringen beror på att jag spelat sims stort sett hela dagen. haha börjar verkligen fatta hur de fungerar så nu är jag helt beroende.

Sweet coolors

Godmorgon

hade en riktigt kul kväll igår. Som vanligt regnade det så man kunde inte dra på sig något riktigt sommrigt den dagen heller. När skall de sluta regna egentligen?