fredag 8 maj 2009

Hejdå

Nu åker jag till jobbet :) ha en trevlig Fredags kväll !!!

The climb

Tänkte jag kunde bjuda på 3 random outfits :)
Vilken tycker du mest om?

something new

Detta fick jag med mig hem från Göteborg, skulle egentligen inte shoppat någonting :/ men kunde inte motstå. köpte också två nya piercingar, en silverstav och en silversyav med en "diamant" i. Får nästan ångest när jag tänker på hur mycket jag har köpt de senaste veckorna. Har iallafall lämnat tillbaka min adidas tröja jag köpte förra veckan, man måste prioritera och jag kände att jag inte behövde den.

Outfit of the day yesterday

Såhär såg jag ut igår + min stora mysiga everest jacka. Just nu regnar det...riktigt mkt för del delen. Känns lite tråkigt faktiskt hade hoppats på att det skulle bli en fin dag så jag skulle kunna använda min nya shorts jag köpte häromdagen.

Heejsan!

Nu är jag äntligen hemma, idag har jag som sagt tillbringat min förmiddag i Göteborg tsm med Erik och Alexandra. Skulle inte köpa något förutom ett nytt piercingsmycke men kom istället hem med två piercingsmycken, två toppar och en kavaj. Jag vet har shoppat löjligt mkt den senaste veckan..helt galet! Men min bortförklaring är att jag behöver det ahah, eller helt enkelt att jag inte kan motstå allt fint som finns inne iaffärerna just nu. Vad jag köpte får ni se imorgon :) Sen har jag ju också jobbat, tiden gick såå långsamt och jag trodde att den aldrig skulle ta slut men nu är jag ju hemma sååå Godnatt snyggingar vi hörs imorgon.