fredag 21 augusti 2009

Ikväll blir det..

Hemmahäng för min del. eftersom jag inte känner mig helt hundra. Ska kolla på lite film..blir troligen "män som hatar kvinnor" eller en wallander film med snyggingen sverrir ;) hihi. Update 19:43 : JAHA! Då har man glömt av att Josefine, en gammal kompis till mig som bott i hawaii i ett år har sin 20 års fest ikväll. Åh de har jag helt glömt av ! Måste ju endå gå dit har inte träffat henne på mer än ett år typ. Får bli att dra på sig lite kläder och sticka dit en snabbis sen hem till soffan igen !

Ett måste för höst/vinter 09

Jag och sara hittade ett par grymt snygga skinhandskar på stan igår, har tyvärr ingen bild på dem men de liknar dem från H&M som troligen kommer i butik snarast. De jag hittade finns på MQ kostar 299 och är lite "längre/större" än dessa på bilden (H&Ms). Vet inte riktigt vilka jag gillar mest, de från H&M är lite mer tuffa pga att de inte går över hela handen + att dragkedjan är ganska stor medans de från MQ är lite mer stilig och nättare dragkedja. Får ta åh klämma lite på H&Ms också innan jag bestämmer mig.

Update:

Aah mår inge bra alltså. Har haft ont i huvudet hela dagen på jobbet. Sen efter jobbet mötte ja upp Elin, Caroline och Josefine för att sen gå till systemet. Shiet va trött jag blev då..har typ ingen kraft i kroppen vill bara ligga i min säng hela kvällen !

Yesterday

Igår hamnade vi på liseberg. Caroline ringde mig vid 5 och sa: Du ska med till Liseberg ikväll! Vi skulle lyssna på Tomas ledin tillsammans med micaela och Amanda. Sen träffade vi en killkompis till mig som jobbar där och han gav oss biljetter så vi kunde åka lite också. Riktigt mysig kväll :) Tog inga bilder typ, men här har ni några.

godmorgon

Är hos Caroline sov över där i natt efter vi var på Liseberg. Idag ska jag jobba..till 3 bara så de är inte så länge. Uppdaterar när jag kommer hem med lite bilder från igår mm.