torsdag 17 september 2009

Vela...

..okej nu sitter ja här och funderar över det stora höst/vinter problemet "skinnjackan" Jag har ju som nog ni flesta vet en från H&M som jag funderar på att sälja men ibland blir ja lite osäker ifall jag inte ska behålla den..det enda "problemet" med jackan är att jag tycker den är så stor typ. Det finns en hel del snygga på chicy....jag får la fortsätta att grubbla så kommer jag la så småningom på något bra.

22:13

Käkade lite toast? med ingrid på Condeco idag efter jobbet. Skiiiit gott var de. speciellt "dippsåsen". Sen gick vi lite på stan/göteborg och jag fick med mig tshirten från Monki hem, 26 stycken nitar och ett par sammetsleggings. Sammetleggings? JA! JAG ÄR HELT FÖRÄLSKAD! Ingrid köpte en urgullig tunika, ett coolt halsband som hon ska ha på lördag och lite annat.

Outfit of the day

Ja ni, såhär såg jag ut idag...lite halv oengagerat men men. Leggings med dragkedja, converse, vitt linne, kofta, en stor svart halsduk och min lindex väska. Lägger snart upp lite bilder på de jag köpte idag. puss

Update:

Heeej !
ursäkta dagens dåliga uppdatering, har helt enkelt haft bättre saker för mig idag.
Jobbat och träffat Ingrid <3

HIDE AND SEEK COVER

Älskar hans röst, den är sådär "rosslig" och skön..någon som vet vilket "pojkband" han var med i när han var yngre?;) Här har ni hans version av imogen heaps låt hide and seek.