söndag 8 november 2009

Godkväll

Nu är jag hemma, hade det riktigt trevligt på pacha tillsammans med Ingrid, Emilia, Emilie, Micaela och Caroline. Nu ska jag krypa ner, är jätte trött. Försov mig imorse!! eric "min skiftledare" ringde mig vid 2 minuter i 9 (jag började kl9) och frågade vart jag var...var så stressad och trött att ja snubblar i trappan och slår i knät, Attans vad ont det gjorde haha. Var på jobbet inom en kvar och har inte riktigt vaknat ännu. Så nu behöver ja verkligen sooova. Godnatt snyggingar ;)

NU:

Pacha lounge with the grrrls <3

TESTING:TESTING

Provad mitt nya tandbleknings kit igår kväll :) Ganska krångligt i början att få till "skenan" som man ska ha i munnen. Det kan ta ett par gånger innan det ger resultat dessutom ska man ha i den i ca 1-2 timmar. Jag hade i den i ungefär 30-40 minuter och jag tycker faktiskt att de har blivit lite vitare iallafall :D:D Talk to you later-

FARS DAG

(Min pappa till höger och hans bästa vän lennart hihi) Grattis pappa på Farsdag :):) han fick en nallebjörn där det står "världens bästa pappa" på tishan och en påse med polly (hans favorit godis).
VAD GAV DU DIN PAPPA?