lördag 28 november 2009

PINSAMT !!!

Så här ser min hals ut just nu. PINSAMT !!!
Stod och plattade håret imorse och pratade samtidigt med syrran så råkade jag nypa till med plattsången för bara ½ sekund och nu ser det ut såhär. FAN FAN FAN!!!Folk kommer ju gå runt och tro att jag typ är wannabe twilight nörd eller något, why not kill me right now aaaah ta mig härifrån HAAHHAA. XD Tur att jag köpte mig en concealer i Halmstad idag, här ska täckas.

Update:

Nu är jag hemma igen, efter en mysig dag i Halmstad. Ikväll skulle jag egentligen gått på bio tillsammans med Josefine och Sara men den var tyvärr utsåld så istället tänkte jag titta på teve och ladda lite för imorgon. Måste bestämma vad jag ska ha på mig och sen måste ja en snabbis till stan och köpa örhängen imorgon !! stress stress. Nu tänkt jag ta lite kort på mina nya inköp :D:D

Godmorgon

Nu åker jag till halmstad över dagen TALK TO YOU LATER-

Jag känner...

hopplöshet...det är det bästa ordet jag kan få ut mig just nu. Jag gör allt för att vi ska lösa våra problem men istället vill du stryka dem och gå vidare. Det fungerar inte så, man måste lösa saker istället för att bara ignorera dem. Ett problem försvinner inte bara genom att man inte pratar om det Jag har gjort allt jag kunnat, vet seriöst inte vad jag ska göra för att få dig att förstå att jag lyssnar....du ger mig inga svar? allt jag kan säga nu är att jag älskar dig och jag finns här när du vill prata..men ja orkar inte dra upp det med dig längre eftersom du inte ger mig någon respons, så du får ta nästa steg ifall vi ska kunna vara vänner.