måndag 13 april 2009

No worries

Tänkte jag kunde dela med mig av en av mina favoritlåtar.

there you have it!

sökte i över en timma på internet på smycken förvaring resultatet blev denna för 99 kr på Ikea. Hittade också tips om att man kunde hänga halsband på en galje-
Dagens vill ha: en rutig skjorta och en snygg kille

17:24

I k v ä l l f å r m a n f i n b e s ö k a v
M a t t i a s M a r k e n s t r a n d

Accessoarer?

Detta är ungef'r typ 1 / 4 del av mina smycken jag äger.
Har insett att det börjar bli till ett problem med att förvara dem, de ligger överallt och trasslar ihop sig i varann, är i stort behov av någon sorts accessoar förvaring, har ju min "hand" som ja hänger halsband på men den börjar bli rätt full, sen har ja ungefär 10 par solglasögon som också vill ha plats någonstanns.
ÄR DET NÅGON SOM VET VAR MAN KAN HITTA BRA FÖRVARING FÖR SMYCKEN?

Parfym

Köpte en parfym i Hong kong. Escada - beach lounge och den luktar såååå jvla gott. Den luktar sådär lite sommar, svårt att förklara men den känns perfekt för i sommar. Har ni någon speciell doft ni gillar eller ett märke? och vilket doft tycker ni man ska satsa på i sommar?

So hot I can't stop staring

Kom hem precis från en fika på stan med Caroline. Guuh vad jag har saknat den människan ! ahah känns så skönt att vara hemma..men endå längtar jag tillbaka sjukt mkt också. Jo har lämnat in min telefon till reklamation så snart om någon vecka så skall jag få en ny sålänge får jag stå ut med en wierd lånetelefon som inte har någon ringsignal, får la ha den i fickan hela tiden så jag hör ifall det ringer. Sen gick vi en runda på Kungsmässan också fick tag i en jacka och en Bh utan axelband som jag verkliigen behövde..så nu slipper jag ha Bikini under när jag inte vill att banden ska synas
Ganska otydliga bilder, visar bättre bilder på den någon annan gång, den är iallafall från H&M och kostar 298 svenskakronor. De andra bilderna är lite av det jag köpte i Australien, Flera bilder kommer senare. köpte typ en keps, 4 tröjor och ett par vita skor. Nu kommer min mormor och morfar på middag, vi ska äta köttbullar och potatismos !!!