tisdag 12 maj 2009

gives you hell

Dåligt av mig

vet inte riktigt vad det där med att äta nyttigt tog vägen. Kan la skylla på McDonalds och de har jag faktiskt rätt att göra. Man går åh småäter hela jvla tiden måste slå mig själv för att inte knycka åt mig en nugget. Har liksom gått upp 5 kg sen jag började jobba på McDonalds helt galet. Så nu blir det andra bullar ska allt klara det denna gången.

WHAT!!!?

Caroline berättade precis för mig att de är eurovision song contest idag !!!!!!!!! delfinalen då eller vad de nu har valt att kalla det. De blir häng framför teven ikväll. klockan 9 på svt.

Btw.

vet inte om ni märkte det. men ifall ni gjorde de..Ja jag har ett stort "eksem" i armvecket och det kliar sönder köpte en "kräm" idag på apoteket så det är la borta om några dagar hoppas jag :P

Min tisdag

Hej, hoppas ni har haft en fin dag för det har jag. Har varit med Caroline hela dagen, vi skulle först cykla till gottskär men vi råkade bli lite sena så vi kände att de blev lite för sent för att dra en stor cykeltur så vi tog bilen istället. Vi var nere i gottskär och åt glass, sen tog vi bilen hem till Caroline och badade i poolen som ni får se bilder på sen.

Just nu:

Är hemma hos Caroline, vi har precis badat i poolen. Lägger upp bilder senare ikväll så titta in då :) Nu ska vi äta muuums!

Underbart!

Det är så underbart väder idag så jag och Caroline har bestämt oss för att cykla ner till gottskär. Det är la kanske 2 mil om ja inte är helt fel ute? ha en underbar dag <3

seymore <3

Jag har väldigt lätt för att gråta som många av er nog redan vet. Detta är ett klipp från en serie som heter Futurama. Såg detta avsnittet första gången för ungefär ett år sen efter det har jag aldrig velat se det igen efter det. anledningen är att jag lipada sönder i flera minuter efter jag hade sett den. Men igår så bestämde jag mig för att de den igen. Vet inte om det är så lätt att förstå avsnittet eftersom ni bara kommer få se 1 minut av slutet men fyfan vad de gör ont i hjärtat.