söndag 12 juli 2009

rasberry and blackberry pie <3

såhär blev min paj och om ja får säga de själv såå blev den sjukt god..Mm m mm Jossan och jag har precis tittat klart på filmen nu ska vi fortsätta slappa i soffan och titta på tv sen blir det till att sova Godnatt med er <3

Once a tickle now a rash

Jag och jossan kanske borde satsa på att bli kockar, för åååh vad gott det blev. Just nu håller jag på att baka paj. Ikväll blir det soffhäng tsm med jos och filmen Nick and norah's infinite playlist.

NU:

GRILLNING MED SYRRAN <3

Gårkvällen

gårkvällen började vid 5 med första filmen Barnhemmet, typ seriöst en av de bästa filmerna jag sett. Sen blev det någon dålig film som vi genast stängde av och bytte till den skönaste filmen ever jo heartbrake hotel!!! Efter filmen ligger vi där halft döda i soffan när jag plötsligt säger, men tjejer vii drar till mingel! åh de gjorde vi. Vi gjorde iordning oss för en kväll med dans och utan alkohol eftersom vi körde ner. Men när vi väl kom ner till mingel var de en shysst kille som bjöd oss på varsin shot, jag tackade nej eftersom jag körde. Men sen blev vi bjudna på vin och helrör av en gubbe. haha, kunde såklart inte tacka nej så jag gick och frågade vakterna om man kunde ställa bilen på parkeringen utanför över natten, men det kunde man inte. Attans, men då sa ena killen som jobbade där att jag kunde ta hans privata parkering som låg runt hörnet. såå jvla shysst. Så jag parkerade bilen och gick in och festade järnet, vi blev bjudna på drinkar och ännu ett till helrör av några andra killkompisar till Caroline. Kan nog seriöst säga som såhär att jag aldrig haft en så rolig kväll som vi hade igår.