torsdag 30 april 2009

SMOSH

Hittade dessa killar för några månader sen på youtube. Smosh kallas dom och de är sjuukt roliga. gå in på youtube eller www.smosh.com och kolla in deras sjukt roliga videor :) iochförsig är det rätt gammalt men men ;)

Valborg..

Kommer spenderas hemma i soffan för min del, har blivit sjuk..ont i huvudet och det kliar fortfarande i ögonen, har vart sååå ful på jobbet idag helt galet haha. Så de blir ingen utekväll med tjejerna utan soffhäng och godis ! Ska lägga mig ner och sova en stund så huvudvärken går bort.
De bjuds på en bild på Dougie Poynter för han är så jvla snygg

15:30

Jag avskyr verkligen de där håliga brallorna som halva Sverige har fått för sig är snyggt att gå runt i. Vad är det som är snyggt? de ser inte riktigt klokt ut enligt mig. Såg en tjej på stan i helgen som hade gjort hål i endast ena benet, hålen var formade som cirklar och jag tyckte nästan synd om henne. Sure man får väll dra på sig det man vill men man får också uttrtycka sitt hat mot de konstiga "moderna" plaggen. själv tycker min syster om de där söndriga leggingsen och ogillar jeansleggingsen medans jag tycker tvärtom, ska faktiskt skaffa mig ett par jeansleggings på fredag på VILA om de finns kvar. visst kan jeansleggings också vara fult om man har de till ett kort linne, men de är snyggt med en vit klänning över som går till halva låret.
VAD TYCKER DU? GILLAR DU DE HÅLIGA BRALLORNA?

Godmorgon

Fick en chock när jag kollade mig i spegeln alldeles nyss. Jag vet inte ens hur jag ska förklara hur jag ser ut..mina ögon är helt röda och ihopklistrade. kan knappt blinka med dom. Det värsta är att det kliar hela tiden, försöker att inte pilla för jag vet att de bara blir värre. aaaaaaaaaah! kan ju inte sjukskriva mig från jobbet heller eftersom ja börjarom en timma. Hoppas ni får en mysig dag:D