onsdag 10 juni 2009

cheap monday til death do us part

Kommer ni ihåg de svarta supppper tajta jeansen från cheapmonday som var såå inne för några år sen? de tror jag nog att ni gör. Funderar på att köpa ett par eftersom mina gick sönder för något år sedan. Svarta byxor är alltid bra att ha, passar till allt och är riktigt snyggt, ett bonus är också att de är sjukt billiga.
Men vi får inte glömma att Cheapmonday har andra riktigt snygga grejer också förutom de där svarta tajta jeansen. Bilderna ovan är från cheapmonays hemsida, collektion 09.

Den vita militär inspererade jackan

Många har frågat om vart jag köpt den vita jackan som finns på bild några inlägg ner. Köpte den på Ginatricot för 499kr.

Update:

Dagens inlägg har varit schemalagda för jag har varit på jobbet sen 9. Så jag tänkte inte lämna er helt utan någon uppdatering. snäll jag är eller hur ;) Efter en hel stressig dag på jobbet med massor av tårar(ja, jag började gråta på jobbet idag) är jag äntligen hemma. Har haft sjukt mkt att göra idag och ingenting har gått rätt..plötsligt brast de för mig så ja började lipa. Just då kändes de jvligt skönt att bara få ut sig allt men nu sitter ja fan åh skrattar åt det. HAHA. är väldigt känslig som person så kan nästan börja gråta för allt. Nu känns de iallafall mycket bättre. Ska ta ett bad och sen mysa i soffan ett tag. Sen ska jag troligen möta upp Sara och gå till torget, de är typ schoolsout där ikväll/klockan 7 så vi tänkte ta en liten titt på banden som spelar. Sen ska jag hem till Micaela åh ta ett eller två glas vin, dock för mig blir de corona, hade ingen lust att dra in på systemet idag.

14:22

Ja då måste man ta kavajen till kemtvätten idag. Så exklusivt haha. har aldrig kemtvättat någonting i hela mitt liv, lite spännande men tråkiga pengar. Undra om man typ kan beställa en speciell doft man vill att kavajen ska ha?

Adidas <3

IM BACK!

Min blogg verkar ha återuppstått från des kritiska tillstånd den haft de senaste veckorna. För MIG kommer det inte längre en skylt som blockerar. gör det de för er? Så nu ska de bloggas för fulla muggar, hoppas att ni hänger på åh kommenterar tills tangentbordet ryyker. Pusspuss