söndag 11 oktober 2009

G O D N I G H T

Nu ska jag gå åh lägga mig, så god natt snyggingar ;) Jobbar till 2 imorgon så är antagligen hemma någon gång efter det. Pussen

List it up

Bild: Lonleyheartsclub
Jag skulle vilja ha ett par fräcka leggings med skinndetaljer Härifrån, en mysig och varm stickad kofta, en parkas från Hennes åh M, en vit söt tunika/klänning, en fräck tisha and new UNDERWEAR- Stan imorgon kanske?

Update

Har precis vart ute på en promenad med carolinen för att köpa godis haha, har ont i ryggen behöver lite tröst. btw..det börjar bli klart nu...mitt rum. Är lite småpill och städning som gäller. Ni får antagligen se bilder imorgon om jag hinner klart. Just nu vill jag bara att smärtan ska gå över så ska gå åh lägga mig och äta djungelvrål nu. Blir alltid glad när jag äter lakris, varför vet jag inte.

K Ä R L E K

Har tidigare visat er denna jackan. Kan inte släppa den, helt galet snygg. Blir helt nojig. Inte lite dyr är den heller, Ja ska fan gå åh köpa mig en trisslott !!

Jag (L) Odd Molly

I want to se-

Någon mer än jag som vill se filmen?

Update:

Har vart på jobbet 9-14;D inte så långt pass så det känns gött. Gårkvällen var lugn och tillbringades hemma hos Caroline med Johan falk och godis. Nu tänkte jag fortsätta lite med mitt rum..Velar fortfarande om jag ska byta mattan till en svart. Ska också iväg och titta på lite filtar/överkast till sängen idag eller imorgon. Blir antingen en pälsaktig filt (låter kanske fult men den är skit fin, kan ta en bild på den så får ni se) eller ett beige/grått överkast med stjänor "Lexington". Lutar mest åt det med stjärnor så det inte blir för mycket svart. Talk to you later