lördag 12 september 2009

Godkväll

Nu drar jag. Ska på förfest sen blir de utgång..ikväll igen. Har öppning dagen efter menvafan ;D kul ska vi ha! farewell

Video:

Asful video men men haha..snackar en massa skit bara XD Och nej jag gillar inte killar som kör fort hehe

Confessions

Ganska pinsamt..vet inte riktigt varför jag berättar detta för er men äh man ska stå för det man gillar! Jag har gått ner mig i denna låten....kan inte sluta lyssna och eftersom jag också har tvångstankar måste jag dessutom lyssna på den minst 10 gånger om dagen. JA så illa är det.
Någon som hör vilka de är ? XD

Gårdagen i bilder

De bjuds på 4 otroligt snygga bilder ;) haha
De kommer dock att dyka upp ett litet videoklipp alldeles snart så håll utkik.

Tjenare

har jobbat heladagen 9-15 åh nu är jag äntligen hemma, haft en sjukt jobbig dag på jobbet. Vi har haft rush? hela dagen och ja är helt slut. Ska snart hoppa in i duschen sen tänkte jag lägga in lite bilder från igår. Var först hemma hos Caroline, i typ 30 minuter bara. sen vid 8 gick vi ner till the square (köp två betala för en) vi köpte två as äkliga drinkar var. RIKTIGT RIKTIGT vidriga var dom..haha sen gick vi en snabbis till hemmakväll, ni vet där den snygge killen jobbar ;D så skulle ja köpa tuggummi av honom..(tror han var ganska trött eller helt enkelt lite förvirrad) Han bara ah de blir 17 kronor, så jag räcker fram honom en 20 lapp. Han står typ en stund och räknar lite i kassan så ger han mig 13 kronor tillbaks. hahaha. shysst ;) tuggummi för 7 spänn inte illa ;) Sen gick vi vidare till rumpan där vi träffade två killar som också jobbade på mcdonalds. så vi satt och snacka en massa skit med dem innan vi drog vidare till Peterniklas. De var ingen speciellt händelserik kväll men vi hade det riktigt trevligt iallafall.