söndag 19 april 2009

Dregen

18:13

Nu ska jag hem till Caroline och vi ska tjocka oss framför hennes teve hela kvällen. Tänkte lägga upp en låt innan ja gick men den fanns inte på youtube så lägger upp denna videon med Faber Drive - when im with you, Lyssnade mycket på den i sommars, sjukt fin låt så lyssna på den:)

Ha en trevlig kväll

be mine <3

design

SÅ NU ÄR MIN NYA DESIGN KLAR, INTE SÅ STOR SKILLNAD KANSKE MEN BÄTTRE ÄN DET VAR INNAN, VAD TYCKER NI?
Funderar på att skaffa mig en ny bloggdesign

bilden är från november 08, mitt hår har växt sjukt mkt sen dess, jag som tyckte jag hade långt hår när jag tog denna bilden haha, hade iallafall väldigt fint hår då, nu ser det mer ut som en trasig hårboll :/

13:02

Okej, det var rätt så kallt ute så det blev en liten snabbis ute i solen, för jag vill ju inte bli mer förkyld än vad jag redan är. Går runt åh nyser hela jvla tiden...kom också på att jag troligen kan vara allergisk mot den där "rökmaskinen" som finns ute på krogarna för att skapa en ?mysigare? känsla. Dom behöver ju inte precis spruta ut ett helt jvla gasmoln så ögonen svider och man går runt och nyser. Förutom gasattacken hade jag en riktigt trevlig kväll igår. När jag endå håller på att skriva kan jag ju fortsätta lite. Känner sjukt mkt för att shoppa, det finns så mkt som jag skulle "behöva" eller ja som jag egentligen bara vill ha. Så när lönen kommer ska jag införskaffa mig en rutig skjorta, ett par sandaler, krimskrams, svarta jeans och een kläääning behövs ju nu när det börjar bli sommar och allt. Ja de är typ de jag vill få köpt..så nu är det bara lönen som saknas. Under de 10 minuterna jag suttit och skrivit detta har jag tryckt i mig en halv läkerol ask, kommer troligen få sjukt ont i magen senare.
Idag blir det jag + en stolstol + mp3:n = Pepperkaka?

viktig information

02:39 - NU SKA JAG GÅ ÅH LÄGGA MIG ! GODNATT <3