måndag 23 mars 2009

My trip

(Klick it)
Har ritat upp lite hur min resa kommer att se ut.
vi kommer först åka från Sverige halv 11. till Frankfrut så ska vi vara där i några timmar vet inte exakt. sen åker vi från frankfrut till Hong kong, där ska vi sitta i ungefär 8 timmar :/ Sen tar vi planet från hong kong till Sydney. kommer bli en lång resa men som tur är så finns de playstation och massor med filmer på planet och så har jag självklart med mig min nya bok "så länge vi båda andas"

radio?

uttjatad låt iknow, men älskar den verkligen. Är det någon som tycker som jag att vissa låtar spelas på tok för mkt på radio och på Mtv så man typ kvävs ihjäl av dem. typ if i were a boy och alla kateperry låtar lyckas alltid vara på radion när jag är i närheten och jag står inte ut.

God morgon

...eller vaknade egentligen för ett bra tag sen, har suttit ute och solat lite med ludvig (min hund). han har sprungigt runt på gräsmattan medans jag har kollat på. ska snart iväg och jobba..eller ja om 3 timmar för att vara exakt. de blir probably en dagens outfit senare..eller kanske inte kom just på att större delen av min garderob är nytvättat och nerpackad i min resväska, fårse hur det blir. uppdaterar iallafall en gång till innan jag går till jobbet. ha en fin dag !