söndag 20 september 2009

Last night

Update:

aah är så trött, somnar snart. Har precis tryckt i mig pepparstek och potatis. Helt insane hur mätt jag är. Sen blev de blåbärspaj till efterrätt..men jag måste ha en paus, får ta en bit senare. haha ;D

ett billigare alternativ?

Min drömväska
-
Har faktiskt en drömväska. Den är snygg, stilren, praktiskt men sviindyr(väskan på bilden ovan). runt 6000 spänn tror jag faktiskt att den kostar. Kanske kan köpa den någon gång i framtiden när jag har fått en feting lön eller råkat skrapa fram några tusenlappar på triss;) Sålänge finns de ett budget alternativ i formen av en tygpåse ;) hehe..sett många bära på denna i sommar och skulle lätt vilja ha en...vet någon vart man kan få tag i en?

Ingrid <3

Huur mycket älskar jag inte ingrid..Fick en såååå otroligt fin kavaj av henne igår. visar er den lite senare för nu måste jag städa. Kommer lite bilder från gårkvällen också sen.

i die

Lookbook
Fysjutton vad snyggt !!!
Btw. hon har på sig halsduken jag klickat hem från ginatricot som aldrig kom med i paketet. Måste köpa mig ett par strumbyxor och riva sönder och få hem mina skor från have2have . Snyggt snyggt snyggt!