torsdag 19 november 2009

-

Min knasiga syster

Vi såg ju på film igår, sofia, jag och syrran. Vi bestämde oss för att hyra "drag me to hell" som för övrigt var skit dålig haha. När vi stod där inne på "hemmakväll" så sa jag. Jossan, jag tycker vi ska hyra "twilight", har aldrig lyckats övertalat henne att se den för hon har en bestämd åsikt om att hon redan hatar den fastän hos aldrig sett den. Tillslut övertalade jag och Sofia henne att vi skulle hyra den och hon var "pist off" hela vägen hem. Under hela filmen sitter hon och frågar mig en massor med saker om filmen. Varför är han så konstig? vad händer då? är de vampyrer? Vad charmig edward är och han carlisle är rätt snygg. Direkt när filmen är slut säger hon tyst och generat..."jag gillade den faktiskt". IN YOUR FACE!!! haha älskar dig syrran <3

this it the new shit

Today: hämtat ett paket och lämnat två stycken. Ätit subway tillsammans med Josefine, tittat på Oprah, snart ska jag jobba - score!

Godmorgon

Åh detta ständiga mörker, vet varken om det är natt eller dag..Idag händer det inte så mkt, ska göra lite ärenden och sen jobba. STÄGNING!! that sucks....eller så farligt är det faktiskt inte, de enda som är segt är att typ gå till jobbet när de flesta kommer hem. Måste få tag i en klänning också...till personalfesten för alla som jobbar på mcdonalds i "Göteborg" på Valand den 29november....what to wear what to wear, får ta en trip till stan nån dag och se om jag hittar något fint.