onsdag 11 november 2009

Update:

Är hemma hos min fru carolinen som vanligt. Brukar bli så att jag alltid hamnar här. Men ah idag har jag iallafall vart inne på Göteborg en snabbis, hämtat ut biljetterna till new moon och köpt lite saker. Sen åt jag en subway smörgås påvägen hem shiiiit vad gott, det kommer att bli min nya drog nu när det finns i Kungsbacka och allt. Visar vad jag köpte imorgon. OVER AND OUT-

FOR SALE

Adidas tröja strlk 34.
nitskärp 2 varv runt midjan eller 3 varv under brösten.
Kängor från Mango strlk 36
paljettjacka från Ginatricot aldrig använd, är lite tveksam ifall jag ska sälja den eller inte men men strlk 34 är det iallafall.
"tunika" från Bikbok strlk S
jacka från Ginatricot strlk 32
skinnjacka från H&M strlk 34
Jag har inte satt något pris än, utan ni får lägga bud på vad ni vill ge för det. Säljer det pga att jag aldrig använder det och jag har inte plats i min garderob. Kontakta mig på ad_elinee@hotmail.com ifall ni är intresserade. OVER AND OUT

Hejhej

Min mamma ringer mig plötsligt när jag går runt inne på Monki. MADDE !!! jag ser dig på msn.se hemsida!! ja ba whaaat? haha. Så jes det är jag som varit på msn.se förstasida idag. Tyvärr har jag själv inte sett det eftersom jag varit borta hela dagen. Har fått massa fina komplimanger, fick bla. ett mejl av en kille som skrev såhär: Hej :) Ja såg dig på msn.se av en slump, råkade bara hamna där efter att ha loggat ut från min hotmail. Där va du uppe i en omröstning för den bästa Modébloggen. Jag kan ingenting om Bloggar och läser ingen faktiskt. Dock ville ja bara ge dig beröm för att du var skitsöt och hade jättesnygg klädsmak :) Fortsätt med bloggandet och lycka till, jag röstade på dig! Kram Tack så mycket, gulligt av dig.

FORSALE

Bild: mitt rum
Tänkte lägga in lite plagg som jag tänkte sälja. Resten som är "skräp" tänkte jag lämna in till en secondhand butik. Har helt enkelt inte plats för allt, har tillochmed en hel del kläder hemma hos Caroline. Titta in senare om du är intresserad.

new shampoo

Igår köpte shampoo för er som vill veta det haha:D:D har redan testat det och det är riktigt bra, rekommenderar det verkligen :D det kostade ca 170 för både shampoo och balsam.