tisdag 15 september 2009

WHHHHAAAAM

"Hej för er som vill veta så sitter jag just nu åh sjunger med till westlife"
-
snygga snygga snygga
Du, jag åh en stickad mössa = perfection
It's sovintage dear

New

Klänning 499 kr, dragkedja baktill
bilden gör den skitful men ni får se den på en bättre bild på
lördag när jag sytt upp den och allt.
ringar 98,50 kr också skit dålig bild men men My new shoes, som tyvärr var för små men de är nu påväg ett nytt par hem till mig i en storlek större. visst är de snygga ! ganska olikt mig men men måste ju ha ett par varma klackisar att festa i nu till vintern. Nytt halsband 129 kr (köpte det förra veckan men har inte orkat visa de tidigare)

Okej..

Jag måste typ åka till shock (ni vet den där läskiga butiken som ligger i göteborg hahaha) nu! ska eventuellt eller jag ska fika med ingrid på torsdag...så ingrid ifall du ser detta så vill jag fika i göteborg så vi kan gå in på shock. ah de var typ de ja ville säga ;) Här har ni anledningen till varför jag vill dit.

Vill bla. köpa lite nitar..vad jag ska ha dem till får ni veta när jag är klar ;)

Någon mer än jag...

..som vill se den nya stieg larssons filmen
"flickan som lekte med elden"?

ett litet tips;)

Detta är såkallad bling till bootsen. man fäster den som på bilden ovan och voila så har du piffat till ett par tråkiga vanliga boots. De finns rosetter, dagkedjor, fansar, nitar mm. Tycker själv nitarna är snyggast. Här hittar du dom!

update:

sitter hemma i soffan och tittar på the tyra banks show för tillfället. Har varit en snabbis på stan idag och hämtat mina skor som kom idag!! tyvärr var de alldeles för små så ska se om de finns i en storlek större :) köpte också en klänning som jag tänkte ha till helgen. ja jag visar er lite senare vad jag köpte mer för nu ska jag ner till stan och äta thaimat tillsammans med sofia och josefine. puss

Godmorgon

Aah, har sovit jätte länge i min nybäddade säng i natt, känns bra att vila ut ordentligt. Måste äta typ NU för annars dör jag eller något. Har inte ätit så mycket de senaste dagarna pga. bakfulla och förkylning så ingenting har smakat speciellt gott. haha. Så nu känner jag verkligen att min mage är helt tom. Det blir storfrulle på det !! Så vi hörs senare pusspuss