måndag 20 juli 2009

K A O S

SÅHÄR SÅG DE UT I MITT RUM FÖR EN STUND SEN, NU ÄR ALLT INNE I GARDEROBEN IGEN. AH VA MYCKET SKIT JAG HADE. BILDER PÅ DET JAG FICK MED MIG HEM FRÅN STAN IDAG KOMMER ANTAGLIGEN IMORGON.

Outfit of the day yesterday

Hellu

just nu håller jag på att rensa min garderob, blir till att slänga, sälja och ge bort. Måste få plats med allt nytt :) sen kanske man hittar något som ligger och skräpar som man glömt bort :P Visar vad jag fick med mig hem från stan lite senare för nu ska jag fortsätta ;D det blir också en outfit of the day yesterday lite senare så titta in då :D

NO WORK AT ALL!!

Denna låten passar verkligen in just nu, för theres nooo more work this week !!! lovelovelove Ska götta mig och vara uppe hela nätterna :)
Ett par sånna här jeanshorts fast mörka som många andra säkert också suktar, har jag velat ha i typ 2 år. har aldrig hittat några snygga för ett bra pris så har istället köpt andra jeansshort...men jag vill så gärna ha ett par levis shorts så idag blir det en tripp till göteborg för att leta upp ett par och kanske köpa något fint till helgen :) fårse vad jag kommer hem med, har ju inte fått min lön än så får hålla i pengarna jag har kvar.

Maniac

Jag är inte bara helt galen i smycken utan jag har också ett tungt bagage med halsdukar, sjalar mm. Har löjligt många. Dessa två kommer från Ginatricot och kostar 149 kr. I got to have one! ;D vilken är snyggast. grått är snyggt och bryter av när man har svart och vitt på sig. medans svart passar till allt. lutar mest åt den gråa. Vad tycker ni?