torsdag 4 juni 2009

18:21

Råkade trilla in på Kungsmässan idag och kom ut med dessa.
hahaha ovanligt nog:P Leggingsen köpte jag för halva priset på BIKBOK.
jeansshortsen är ifrån Ginatricot (funderar på att byta till en mindre storlek för de va lite för stora) och tshirten desamma.

Dagens fråga

ÄR DU BEROENDE AV NÅGOT ELLER HAR DU NÅGON LAST SOM DU ALDRIG BLIR AV MED? själv älskar jag godis, onödigt mkt. Jag har också tvångstankar som tex. måste hinna upp för trappan innan någon annan gör det för annars kan min mamma dö etc.

HALVA PRISET PÅ BIKBOK HELA DAGEN, PASSA PÅ!!

Godmorgon ;)

Vaknade för en stund sen av att jag var sjukt hungrig så fick gå upp & laga till en rejäl frukost åt min kurrande mage;D gårkvällen var mycket trevlig fastän jag och sara gick därifrån rätt tidigt och gick till Prinsen istället. På prinsen sjöng vi kareoke och träffade massa skönt folk. Så det var en riktigt treeevlig kväll. just det, de var en jätte söt tjej som kom fram och sa att hon kommer ihåg mig från Aranäs (min skola) för att jag var så söt. Det gjorde mig väldigt glad :D:D så jag dansade runt på moln hela kvällen/natten. (för er uppmärksamma viewers så har jag en godis i min hand, de är en av mina bördor). Kolla in snart igen för då kommer dagens fråga ! ;)
Puss på er