söndag 24 maj 2009

The hero dies in this scene

The dress

Beställde hem denna klänningen häromdagen, den kommer iochförsig inte vara min fören i slutet av Juni men that's allright!

DAGENS FRÅGA!

John kom till jobbet idag (lycklig som alltid) och frågade mig helt seriöst, om du var en enhörning vilken färg skulle du då vilja vara? Efter att ha skrattat en hel del svarade jag turkos eller lila såklart eftersom de är mina favoritfärger. Sen frågade jag han vilken färg han skulle vilja vara han svarade lika seriöst som förut att han skulle vilja vara en vit för det är vackrast. Vek mig av skratt. Dagen gick då ut på att fråga alla på jobbet vilken färg de skulle vilja vara om de skulle vara en enhörning då. Adam ville vara Gul för det strålar glädje och Filip ville vara tukors men eftersom jag redan valt det så fick han ta ljusblå istället. Sen gick de lite för långt när vi sen skulle välja färg på hornen och Filip ville att sitt skulle vara genomskynligt HAHAHA.
SÅ DAGENS FRÅGA ÄR DÄRFÖR VILKEN FÄRG SKULLE DU VILJA VARA OM DU VAR EN ENHÖRNING?

Hallu snygginar!

Såhär slapp är jag Idag. Mysbyxor, linne och en jeansjacka. Är just nu på jobbet har varit där sen klockan 9 imorse. Slutar om ja exakt 2½ timmar, alltså klockan 5. Btw detta är ett schemalagt inlägg som jag skrev i morse så ni vet. Jo Tänkte ni kunde komma med lite förslag på vad ni vill att jag ska skriva om eller visa i bloggen. Eller vill ni köra en frågestund isåfall startar jag en när jag kommer hem. VAD TYCKER DU??