lördag 23 januari 2010

THIS IS THE NEW SHIT

Idag har jag varit i Göteborg. Kom hem med lösögonfransar, hårinpackning från Aussie (riiikgt bra), aco bronze gel, vitt linne från Monki (ska köpa ett i svart också när det kommer in) och en kofta. Har ingen bild på koftan så ni får se den någon gång i veckan istället. Tycker de är sjukt irriterande när det finns massa man vill ha men som ännu inte kommit in i butiken...vill ha ett jätte fint halsband från Bikbok, transparant linne och en jätte fin stickad tröja från Monki. Hoppas på att det kommer in någon gång nästa vecka :)

GODMORGON

Jösses vad jag har sovt länge. Har gått upp löjligt tidigt de senaste dagarna så det kändes riktigt gött. Ska snart ringa Caroline och sen ska vi in till Göteborg. Funderar på att slinga håret idag också, lite ljusare..känner att mitt hår börjar bli lite tråkigt helt enkelt. Nu måste jag äta frukost.TALKTOYOULATER

MISERABLE AT BEST

(gammal bild på mig. Kanske ska sätta in ringen igen, vad tycker ni?) Ursäkta den otroligt dåliga uppdateringen, har som sagt jobbat en hel del det senaste och känner mig rätt hänging. Ikväll har jag haft film mys tillsammans med Sofia och Jossan. Riktigt mysigt. Just nu sitter ja åh ugglar framför datorn, är jätte trött men vill inte sova. Sitter istället och lyssnar på gamla låtar. Här har ni en låt jag lyssnade på typ hela tiden för ungefär 3 år sen. Den är sjukt fin och den håller på rätt länge, det är bra för jag vill aldrig att den ska sluta. Gah! blev skit sugen på apelsin nu (helt utan anledning)!!!