torsdag 4 mars 2010

ATTENTION PLEASE IM CHANGING MY BLOG!

JAG BYTER BLOGG TILL www.adelinee.blogg.se, KÄNNS SORGLIGT ATT LÄMNA ALLT HÄR MEN MEN, HOPPAS NI FÖLJER MED MIG ;)

GODKVÄLL

Är helt slut, kommer lätt få rejält medträningsverk denna helgen haha. Det var någon som ville ha en bild på den omtalade ringen som jag tappade bort 2sek efter jag köpt det så jag fick köpa mig en ny. Såhär ser den ut iallafall, kanske inte snyggaste bilden men men:) Stenen är lite grå/grön och du får den för 49 kr på H&M. Nu blir det tv mys i soffan.

La la-

Jag är trött i ögonen, jag borde packa, jag borde städa mitt rum för tusan!..men jag orkar inte. Det finns inte med i mitt schema för dagen. Eller jag låter det inte finnas i mitt schema för dagen. Ska snart träffa Emilia så ska vi iväg och köra bodypump. hur det nu kommer gå?! är väl hemma vid 9. TALK TO YOU LATER.

I'm telling myself-

-To go the other way but still i stand there in the end with regrets that i bought something anyways. Detta halsband "råkade" jag få med mig hem idag när jag tog en snabbis in på Kungsmässan för att köpa en ny mascara. attans, men ja gillart. Nej föresten, jag älskart.

OUTFIT

ungefär såhär såg jag ut igår, invigde mina nya keds. Mina nya gröna "jeans" leggings från lindex och ett nytt grått linne från H&M. Till detta hade jag kavaj och ett långt halsband. Nu: jobba 9:45-15:00