onsdag 6 maj 2009

My W A T C H

(schemalagt inlägg, är på jobbet nu)
Det var min nya klocka från salt&peppar som låg i paketet.
Älskar den! turkos och alldeles underbar.
Puss!

Outfit of the day

Såhär ser jag ut idag
Kavaj: H&M
linne: Monki
Skor: Converse
-
har precis ätit middag tsm med min familj, vi har firat min mammas födelsedag med godmat och tårta. Nu skall jag vidare till jobbet kommer hem senare ikväll, runt 22. Ha en trevlig kväll

Jeansshortan

Ett måste till våren/sommaren. Finns den döläcker på Monki om ni gillar riktiiigt mkt oversize. Jag föredrar denna modellen som finns att köpa på Ginatricot såklart! :)

Paket

Tittade vad jag hittade i min brevlåda alldeles nyss. ett paket! Om ni vill se vad det ligger i får ni titta in lite senare.

Gaaaah

Nu så blev man inringd av jobbet. kunde inte med att säga nej eftersom de är 5 som har sjukanmält sig. De behövde egentligen hjälp från klockan 15:00 - 22:00 men eftersom min mamma fyller år idag och vi ska äta en flott middag så sa jag att jag kunde gå med på att jobba från 18:30 - 22:00 . Btw. blir inget göteborg utan jag tänkte få lite saker sydda. Bilder kommer upp lite senare ikväll.

heej

Som ni redan vet så fyller min kära mor år idag:) så när hon kommer hem från jobbet ska jag och pappa fixa en fin middag till henne, det blir revbenspjäll och potatisgratäng XD ´mums. Just nu sitter jag funderar på vad jag ska göra av dagen. Behöver köpa en ny kula till min piercing, just nu har jag i en svart ring istället. Tappade den när jag var i göteborg med Emili, så vi skulle gå förbi barbarella för att köpa en ny men då hade de precis stängt. Vi har ju iochförsig en piercingstudio här i Kungsbacka men jag vet redan att de inte har den storleken på piercingar som jag har. jag vet inte om ja riktigt orkar åka in till göteborg bara för att köpa en ny kul till min piercing. Vi får se hur de blir med det. ska iallafall dusha nu ;D

Hooray!!

Idag fyller min fina Mamma 47 år
Älskar dig <3

your so contagious

Dougie Poynter