tisdag 1 september 2009

Just nu..

..ligger jag nydushad i en overzise tshirt med blött hår i min nybäddade säng med ett glas oboj och tittar på trueblood. godnatt <3

H A I R

Det är dags att säga farväl till de kalla blonda håret jag har just nu. Det ser bara slitet ut och behöver piggas upp med lite mer varma färger. Ungefär i någon av färgerna på bilderna ovan, gillar den första, den skulle nog passa mig bäst. vad tycker ni?

IKEA

Köpte ett skit stor ljus som doftar vanilj & nya "krokar/hängare" för mina smycken som tidigare hölls uppe med små nålar. Hittade också en sjukt snygg matta, såg ut som en gräsmatta, alldeles mjuk och limegrön. En sån måste jag ha när jag skaffar egen lägenhet.

16:36

Har vart ute och gått i 80 minuter idag, i solen. Så himla härligt. Idag har jag bestämt mig..ska sluta äta en massa onyttig skit (beror mycket på att jag jobbar på jvla fettbomben Mc Donalds)..Men jag vill inte/kan inte sluta helt och hållet så jag har bestämt att jag bara får äta onyttigt en dag i veckan i en liten mängd. ifall jag blir sugen får jag stoppa in en riskaka eller lite vindruvor i munnen, de borde fungera haha. Jag ska verkligen klara det denna gången. Så nu är det nyttig mat som gäller och motion.
Bild: förra sommaren, vägde precis så mycket jag vill. alltså 49-50 kg, kanske låter lite men jag är trots allt endast 158 centimeter kort så det är precis så mycket jag bör väga. Hade bra hy, precis fått bort min tandställning och hade lågt blondt hår, dessutom var jag brun. Så detta är mitt mål att bli lika "frisk" som jag var då.

Godmorgon

Jahopp då var det 1 september och nu är hösten här. trots det så är det 25 grader ute och himmelen är alldeles blå. Gårdagen tillbringades tillsammans med Caroline vi var bla på Ikea och stan..:D Köpte bara lite skräp på ikea. Sen åt vi pizza..som vi typ alltid äter, sen blev det till att åka hem till Caroline, låg åh snacka massa skit, åkte och hyrde film och köpte med oss revbenspjäll? och potatis. Visar er det senare vad jag fick med mig hem från ikea för nu ska jag faktiskt ut på en promenad.

I want to se-