tisdag 18 augusti 2009

New

Har alldeles glömt bort att visa er min nya tröja. har en likadan fast i ljusgrå typ. 149 kr Ginatricot

Outfit of the day

Har vart på stan tsm med Sara idag. Fick inte med mig någonting hem (dock har jag köpt en tröja häromdagen som jag glömt att visa er, så den får ni se alldeles snart)..men vi gick runt och prvade massa nytt och fint som kommit in i butikerna. Man önskar lätt attman kunde vinna rejält mkt pengar på en trisslott, herrejisses vad jag skulle shoppa då ! ;D Här har ni iallafall dagens outfit. Faan bilderna blir alldeles korniga nuförtiden...men men ni överlever la;)

My heart is broken

haha, or not?`Jo men de är alltså så att min crush sen 6 år tillbaks nu har gått åh fått flickvän. faaan! Inte för att jag hade någon chans eftersom han bor i england är superkänd och döläcker, men endå. Okej, töntvarning madeline ! Iallafall douige poynter har numera flickvän (ingen nyhet precis) men han är fortfarande den snyggaste killen jag sett. Frankie som hans flickvän heter borde känna sig riktigt lyckligt lottad. well well nu tycker säkert en hel del att jag är versta löjlig ahah
Har ni någon "kändiscrush"?

Godmorgon

shiet..hur länge har inte jag sovit idag. Vaknade vid kvart över 12, behövde verkligen sova ut lite efter att jobbat så mycket de senaste dagarna. Ska fixa iordning mig lite och sen ska jag försöka hitta på något kul, ska fråga om syrran vill gå till stan åh ta en fika. Lovar att bjuda på en outfit of the day idag så håll utkik ;) NU: Duschen !