onsdag 12 augusti 2009

Update:

är hemma hos Caroline, like always ;) vi har precis grillat och jag ska snart ner till jobbet. Ringde ginatricot precis och frågade var min jacka tagit vägen och nu berättar de plötsligt att dne inte finns kvar förhuvudtaget och de har redan dragit pengarna från mitt kort + att de inte meddelat mig om att den inte längre finns kvar. tycker de är dåligt att en "beställning" kan gå igenom när plagget inte ens finns. Så otroligt dåligt !!! GINATRICOT ONLINESHOPPING SUGER"!!!

Okej, ett måste för mig i höst/vinter

Är ett par låga boots med rejäl klack + lite snygga kedjor att fästa på. Har ingen aning om var man kan hitta sånt men får la hålla ögonen öppna :) Bild:härifrån

To die for

MONKI

Nu har de kommit in massor med nya grejer på Monki + att de har gjort iordning hemsidan lite. Allt i nyanserna av svart, grått och vitt, alltså så börjar hösten närma sig allt mer. Gillar en hel del faktiskt speciellt den randiga tröjan, underkläderna och den supersnygga väskan i vänstra hörnet ;)

Är helt kär i jackan, den kostar 700 spänn och är ur gullig. vet inte riktigt om de är så mycket min stil men ska ta och prova den när jag hittar den på en galje i affären.