tisdag 13 oktober 2009

BACON IS GOOD FOR ME

THE ORIGINAL

THE REMIX

HAHAHAH :D:D:D

21:25

Har precis varit ute på en 1 ½ timmas promenad tillsammans med caroline. Vi har pratat massa skit och skrattat oss igenom åkrar och sprungit över vägar. NU: varm Oboj och teve.

My room

Äntligen är det klart! here we go!Min nya lampa;)Lådorna under sängen ligger det nedryckt med massor av skivor, böcker mm. Tavlor som jag ska sätta upp på väggen måste fixa lite nya bilder bara.
Mitt nya överkast :) och min nya pilates boll :D
Min döläckra ljusslinga runt dörren;)
The closet, får inte plats med mycket mer för då rasar hela ställningen.
My desk ;)
Detta är nytt: stol, sängkläder, överkast, byrå, ljus, klädställning, pilatesboll, ramar, lampa, palmen och galjar. bestämmde mig att lämna tillbaka den gröna mattan. Det som är kvar är köpa ett natduksbord, en fåtölj och sätta upp tavlorna och spegeln.

Vad tycker ni?

Velour hood

Jag vill ha en velour tröja. Vill helst ha en mörkblå eller grå och har nu hittat 3 som jag tycker är snygga. En i budget variant från H&M (den längst åt vänster) den kostar 199 kronor billigt och bra. Sen har vi juicy för ca1200 kronor, rätt dyrt men den är sjukt snygg. Sen har vi oddmolly som jag skrev om häromdagen den ligger också på ca 1200 kronor. Vet inte vilken jag ska välja, Har provat den från H&M och den från Juicy men inte den från oddmolly. Vad tycker ni?

Update:

Håller just nu på att fixa det sista med mitt rum. Kommer upp bilder vid 7 tiden om allt går som det ska ;) over and out-

Heey

Jag har sovit ut idag, behövde verkligen det. Nu ska jag gå ner till stan åh bla. hämta min cykel som står utanför jobbet och sen köpa cocacola, naturgodis och frukt med mig hem. Idag blir det Dega med stort D och självklart fixa det sista i mitt rum ;)