fredag 28 augusti 2009

LA gigolo

Denna snyggingen står och väntar på mig i Göteborg. HAHA ;) om man kunde drömma kanske. Ikväll är det bio som gäller tillsammans med min goda vän emil !!!har inte träffat han på evigheter så det ska bli kul.Han kommer och hämtar mig alldeles snart såå måstedra nu. Ha en Awesome fredagskväll. Filmen heter LA GIGOLO för er som undrar;)

<3

Det är nästan som om man skulle vilja äta upp den. Den smakar helt sanslöst gott. Min jobbkompis Carro kom fram till mig på jobbet idag och sa att jag skulle prova hennes nya läppglans och gah va gott det var och bra dessutom. Läpparna blev alldeles mjuka och man kunde inte låta bli att smaka med tungan haha. Sen precis innan jag skulle sluta så kommer hon fram till mig och säger: Madde, du kan få den för jag har endå två stycken. huuuur snällt är inte det. Tacktacktack. Så dagens tips blir detta läppglans med solskydd från hawaiian. vet inte vad de kostar eftersom jag fick det, men det finns typ i alla mataffärer.

Jeans

Nu börjar de bli allt kallare och kallare..och man känner att man kanske borde byta ut sina shorts mot jeans istället, man vill ju inte bara gå runt i leggings varje dag fastän de typ är de skönaste som finns.....så jag måste ut på jeansjakt någon dag och hitta de perfekta jeansen att bo i under vinter.

Svar på tal

Någon anonym kommenterade detta "Trodde du var en 34-36? ...typ besviken nu" SVAR: hehe nej alltså jag har 34 men klänningen fanns inte kvar i den storleken så jag fick köpa en 2 storlekar större :)

"Dagens fråga"...typ?

Okej, har redan löshår som jag köpte för ungeäfr 1½årsen nu till min student. De har blivit slitet + att jag typ klippt de så de är helt snett. Så nu funderar jag på att köpa nytt men problemet är att jag inte vet vad som skulle passa min hårfärg...detta kommer ifrån Happyhair.se och heter blondmix tror jag. Vad tycker ni, skulle de passa mig? Har ni annars något bra tips om vart man kan hitta löshår någonstanns?

Tänkte pimpa mina converse..

...någonting sånthär kanske? Ni får se reslutatet senare;:D