onsdag 10 februari 2010

THE BLIND SIDE

Ska titta på "The blind side" nu tillsammans med josefine och sofia:D Såg att filippa hade rekommenderat den på sin blogg. Så checkade in trailern och den verkar sjukt bra, tryck på bilden ifall du vill se trailern. NOW: TURN OF THE LIGHTS, PLEASE.

IF YOU LIKE IT THEN YOU SHOULD HAVE PUT A RING ON IT

HELT UNDERBAR, dock känns 249 kronor lite väl dyrt.

KLIAR I FINGRARNA

Får panik på mig själv. Känner mig rastlös och allmänt slapp. Är ju ledig idag och har verkligen utnytjat dagen till att göra INGENTING. Känns rätt bra eftersom jag har stängning torsdag-söndag. Men nu känner ja att jag har suttit vid datan för länge, ska nog ta en dusch, ta på mig ordentliga kläder, kanske åka ner till stan en stund? Här är en liten "lista" som jag suttit och kluttrat med den senaste timman, är så sugen på att shoppa!!! Min garderob just nu är världens tråkigaste...OVERANDOUT

SRC783

PIZZA

Jag har bakat den alldeles själv. Äkligt god var den ;) haha.
ingredienser: Ketchup(fanns ingen tomatpyré hemma), ost, roccolasallad, pizzakrydda och tonfisk. Mumma!

11:51

My bad, ska bara betala 333 spänn :D wiiih

TEARS FALLS DOWN ON MY CHEEK

Ååååh, har typ panik just nu. Fick hem min räkning från Tandläkaren nu, 933 spänn ska jag betala !!!!!!! helt sjukt. Är riktigt pist-off. Iochförsig skulle det vara rätt lungt att betala en tusenlapp om man inte också var tvungen att betala hem och måste boka en akuttid till frisören för att få mitt hår att se normalt ut igen..men thats life. Bara för att jag känner mig fattig nu och inte kommer ha ett enda korvöre nästa månad vill jag gå och shoppa bara för att. Nu ska jag baka pizza och sen borsta tänderna riktigt noga så jag aldrig mer behöver gå till tandläkaren! Sådär, nu har jag avreagerat mig.