onsdag 26 augusti 2009

Outfit of the day

Okej..här har ni en dagens outfit! lite trist men men.
Hinner tyvärr inte visa er vad jag köpte idag för jag måste skynda mig iväg igen. Idag är de sista 29an. alltså för er som inte vet vad det är så är det att allt kostar 29 kronor innan 10 på mingel så då får man passa på. Lovar att visa er outfiten för kvällen innan jag går eller annars imorgon.

<3

Update:

HEJ! hemma en snabbis, ska snart till jobbet..Idag har jag bla. shoppat och ätit thaimat med Josefine. Vad jag köpt får ni se när jag kommer hem vid 7 ungefär, de bjuds också på en dagens outfit senare För nu måste jag rusa, sålänge får ni en gammal dagens outfit. Puss

Löjligt Madeline!

Blir faktiskt riktigt irriterad på mig själv. Ja går åh köper saker jag redan har..eller liknande saker av vad jag redan har typ upptäkte precis att ja har tre snarlika gråa linnen såå onödigt! Har alldeles för mycket kläder. Blir kanske en liten "loppis" i veckan när jag orkar ta tag i det här. Men konstig som jag är hindrar det inte mig att ta mig in till Göteborg för att köpa ännu mer onödiga saker att fylla min garderob med. SKULLE NI VARA INTRESSERADE AV EN LITE LOPPIS? vet dock inte om jag har något kul att sälja men kan ju leta reda på något.

Good shit