lördag 26 september 2009

Update:

Vill såååå himla gärna ha denna snyggingen..men den är säkert redan slutsåld. Bilden kommer härifrån det kan bli ett bloggtips på samma gång. Hennes blogg är riktigt riktigt bra ;)

Problem

Något jag är såå fruktansvärt dålig på är att sminka mig, helt seriöst jaaag är så otroligt dålig på det så det är helt galet. Jag har ingen aning om vad som passar mig eller hur man lägger foundation ordentligt. Det är så allvarligt att jag är rädd för att gå in på kicks för jag vet inte vad jag ska köpa för jag har ingen aning om vad som passar mig. Vet ni var man kan gå till någon som kan "lära" en sminka sig. typ som en lite sminklektion? Vad använder ni för produkter och har ni några bra tips på hur man sminkar sig allmänt. Behöver verkligen hjälp! haha
När jag ändå håller på att prata om smink tänkte jag tips om en riktigt bra blogg som en supersöt tjej som heter elin driver. Hon skriver om smink/hår mm. riktigt bra blogg. tyvärr så lyckas jag inte så bra ändå men men.
Ni hittar hennes blogg här

URSÄKTA

Den dåliga uppdateringen. Jobbade stägning igår till 12 och efter det bestämde vi oss för att gå ut. Kom hem vid 4-5 inatt och sara sov över här. Ska hoppa in i duschen nu och fixa något att äta.

scarves

kanske borde döpa om bloggen till "the girl who loves scarves" AHAH nä men va fasiken. Jag gillar sjalar de får ni helt enkelt stå ut med ;P heuheu. saken jag skulle komma fram till är att jag har typ aldrig gillat "animalprint" men dessa på sjalarna ovan får mig att tänka om. Riktigt riktigt snygga. De finns på H&M för 79.50 ;)