torsdag 20 augusti 2009

Justdeja..

Detta köpte jag idag...ingenting speciellt precis. Hårinpacking (iknow ser helweird ut. skolack? ahha) och ett grått linne från Ginatricot. Sen köpte jag också lite krimskrams som en ny mascara och ansiktsmasker. Ja lite ointressanta saker helt enkelt.

HALSDUK?

HEJ, ville bara säga att jag vill ha en färgglad halsduk..med typ massa roligt mönster på och toffsar, nästan som ett lapptäcke ungefär! Finns en riktigt snygg på raglady men den kostar skjortan (alltså 1099kr) inte så kul att lägga på en halsduk precis. Vet någon om var man kan få tag i en billigare ;)?

HEY!

Bild: jag förra sommaren. brun, smal och mina älskade jeansshorts var fortfarande hela (de gick sönder förra sommaren)
Jag som trodde det började bli vinter så kommer värsta värmeböljan. Kom precis hem från jobbet. Solen skiner och himmelen är helt blå. Jag och jossan ska laga middag och sen sätta oss ute på altanen och njuta av solen.
-
BTW. När jag cyklade hem från jobbet så kunde jag inte undvika att smita in på kungsmässan en snabbis. Visar sen vad jag fick med mig hem.

Hey mrs gray

Vet inte riktigt varför typ 50% av min garderob består av färgen grå. Jag gillar grått helt enkelt. Speciellt nu till hösten och vintern. Dessutom matchar de perfekt till restrerande 50 % av mina kläder som är vita och svarta.

Ett par sådanna här strumpor vill jag äga nu till hösten. sjukt snyggt att ha till mina boots när man har en klänning eller kjol till :) Dessa kommer ifrån Halens.se men de finns säkert att få tag i överallt. Varför jag fastnade för just dessa är nog mönstret, i like it!