tisdag 26 januari 2010

YOUR LAST CHANCE

Ansiktsbehandlingen var helt underbar, känns riktigt bra nu efteråt. Efter jag kommit tillbaks till verkligheten gick jag till Sportlife, sprang i 30 minuter och körde sedan 30 minuter styrka. Köpte med mig en sallad och en paj till mig och mamma så nu har jag precis ätit. Ska till jobbet om 5 minuter, så imorgon svarar jag på era frågor. Passa på att ställa era sista frågor innan 00.00 sen är det STOP.

Fick lite produkter att testa, riktigt shysst.

RIGHT NOW:

Ska snart ner till stan för att få ansiktsbehandling. Lyxigt värre! Ganska dyrt men ftersom jag har rätt dålig hy så prioriterar jag det ganska högt, har dock inte gjort en ansiktsbehandlig på mer än 2 år nu. Jag ska göra min på "Ego" i Kungsbacka, 65 minuter klassisk ansiktsbehandling = en mycket noggrann kartläggning av Din hud. Rengöring, Face Mapping, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, massage av ansikte, hals, dekolletage & nacke, skräddarsydd mask samt avslutande creme. Detta kalaset kostar 630 kronor. Efter det ska jag till Sportlife och träna.

OUTFIT OF THE DAY

Sammetsleggings-bikbok vit tisha-ellos kofta-HM(Ny! från förra veckan som ja inte visat er än) Skinnjacka-(Ny!)

GODMORGON

Har ju lagt in en del grejer på Blocket de senaste. Typ allt har blivit sålt nu, de känns riktigt bra att få bort lite kläder som man inte har någon användning för. Igår var jag på stan tillsammans med min syster, efter det åkte jag direkt till jobbet och jobbade 5-12. Fick med mig en skinnjacka och ett par leggings. Visar er dem antingen senare i eftermiddag om jag hinner (har en hel del på schemat idag) annars får ni se dem imorgon. NU: frukost