tisdag 29 september 2009

mina åsikter om:

Anna Anka

Det är många som pratar om Anna Anka nu förtiden pga att svenska hollywood fruar går på kanal3 varje måndag klockan 9. Följer själv serien och jag älskar den. Hon den där Maria är ju bara för go haha, agnes nicole äcklar mig faktiskt både i personligheten och till utseendet. Men de flesta hakar upp sig på Anna Anka som för övrigt har ett hejdundrans fult efternamn haha! Men jag tycker faktiskt inte hon är så farlig. Hon lever ju ett lyxliv men hon verkar vara rätt jordnära fast hon är väl kanske lite för mycket självgod. Självklart är hon lite konstig i bland och hennes röst är inte lite irriterande. Men de känns som att många påpekar minsta lilla grej med henne. Tycker hon är en bra mamma, hon ville ta med sina barn till Ford models för att se om de kom med. Sen läser man lite överallt att hon typ tvingar sina barn att stå framför kameran. Jag tycker verkligen inte hon var orättvis mot sin pojke när han inte vill vara med på bild. Tyckte hon peppade honom och hon höjde aldrig tonen eller något annat när han inte ville vara med på bild. Hon betedde sig precis som en helt vanlig mamma gör, om en mamma ger upp för lätt så lär sig aldrig barnen och de kanske inte heller får uppleva något som de ångrar senare i livet. Tycker det "förstorades" lite mer än vad det borde. Självklart är hon jvligt irriterande och för självgod ibland men hon är också en bra person. Hon tänker på sin hälsa och hon bryr sig om att andra också ska ha en bra hälsa. Hon klär sig också normalt kanse lite för tantigt och visar sig tillochmed i träningskläder, mjukiströjor och utan särskilt mycket smink på teve. Det gör varken Maria eller Agnes nicole. Tror faktiskt att många svenskar gillar att klaga, ha åsikter och fördomar om folk de inte känner eller kan sätta sig in i hur dom lever. Hon lever ett helt annat liv där borta i USA än vad vi gör. Hur skulle man själv förändras om man flyttade dit och gifte sig med en rik gubbe. Okej ska sluta skriva nu så ni inte tror jag kommer blir som killen som lägger in videoklippet "leave britney alone" haha... såå vad är era åsikter?

Och vem är din favorit?

Jag gillar faktikst Maria mest hon är sådär stört skönt korkad hahaha ;)

HEYHEY

Jag vill åka till Ikea, går runt åh nunna på fences (låten nedan) och köpa med mig denna underbara matta hem..och kanske lite annat;)

Boomerang

Idag hade jag premiär för min dunjacka ;D haha okej, anledningen varför var pga att jag skulle cykla ner till stan och de var skiit kallt så ja övervägde nästan att ta bilen. Men så drog jag på mig min dunjacka och ja varken svettades eller frös. Kanske dags att börja använda den nu, speciellt när man går ut på kvällarna. det kan ju bli riktigt kallt efter solen gått ner.

14:41

Detta fick jag med mig hem, de kommer bla. från kicks, apoteket och frisörsalongen. Köpte också ett par örhängen från kumkum för 179 kr. De blev tyvärr inte bra på bild och sen fanns de inte heller någon bild på dem på google. de är iallafall helt vanliga små runda "fake diamanter"
puder clinique - 270 kr.
excellenght mascara Lumene (brukar använda den lila men kände för att testa den nya) 119 kr. Silvershampoo joico - 185 kr
Neutrogena daily scrub & moisturiser - 130 kr tillsammans
Riktigt bra hudkräm för er som får problm med huden nu under vintern - fenuril 47 kr

Godmorgon

Tänkte trilla ner till stan en stund åh bla köpa lite clementiner, smink & hudvårdsprodukter. Är ju ledig idag så tänkte köra på lite ansiktsbehandlingar, hårinpackinigar och sen sitta vid teven och äta clementiner. hahaha;) sköönt. Talk to you later-